Verblijflocaties

Voor bezoekers en standhouders die een bezoek aan onze beurs willen combineren met een overnachting (of meerdere) in de buurt van Kinrooi zetten we graag volgende arrangementen in de kijker!

Vakantiewoning Bij de Zöster is een rustiek en gezellig ingerichte vakantiewoning gelegen in Molenbeersel (Kinrooi) uitgebaadt door Jack en Claudia. De woning biedt alle comfort met ondermeer een wellness ruimte met infrarood sauna. 
Aan bezoekers van onze beurs bieden ze 10% korting op een overnachting (excl. ontbijt en niet van toepassing op toeristenbelasting). Boeken doe je via de site www.bijdezuster.be. Bij aankomst krijg je de korting contant terugbetaald. 

Contact: Bredenreinstraat 4 te 3640 Kinrooi - info@bijdezuster.be - +32 470 86 12 55


B&B Botel Ophoven heeft een vaste ligplaats op Maasplas De Spaanjerd. Het biedt een unieke beleving: overnachten op het water. Met deze karakteristieke ervaring in een duurzaam en familiaal kader omringd door puur natuur kom je vanzelf tot rust.  

Botel Ophoven biedt aan onze bezoekers een korting van 10 euro op de geldende cabinprijs (enkel geldig op 3/02/2024). Boeken doe je via DEZE LINK met kortingscode Saint Mac Guest 2024Bij 'Garandeer uw reservering' vink je 'Voorafbetaling' aan om na de boekingsbevestiging het openstaande saldo te voldoen. Opgelet! Het is belangrijk dat je het HELE boekingsproces doorloopt.

Contact: Botel Harbour - Agropolispark 102 (GPS Vilgertenweg Zone 1 Groen) te 3640 Kinrooi 
botelophoven.be - info@botelophoven.be - +32 494 81 41 51


Camping - verblijfpark Papillon is gelegen in Kinrooi biedt meerdere kampeermogelijkheden. Naast ruime camper- en tentplaatsen bieden ze ook een aantal pipowagens aan. Kortweg, een unieke beleving in combinatie met een whiskeybeurs!

Kies je voor een verblijf bij Papillon kan je een plaats reserveren via https:/papillonkinrooi.be. Bij het ingeven van je boeking gebruik je kortingscode - WHISKEYWONDERLAND - om te genieten van 10% korting op het volledige verblijf (actie geldig voor verblijf tussen 29/01/2024 en 5/02/2024).

Contact: Steyvershofstraat 14 te 3640 Kinrooi - info@papillonkinrooi.be - +32 492 46 56 86


Gastenverblijf H@H

Op een boogscheut van het Nederlandse Thorn en de Maasplassen vind je gastenverblijf H@H, een modern gastenverblijf voor 4 personen voorzien van alle comfort (incl. 2 slaapkamers). 

Speciaal voor onze beurs bieden ze een korting van 5% aan op een verblijf bij hen. Boeken kan je via Airbnb of door een mailtje te sturen naar Hilde (gegevens vermeld hieronder).

Contact: Toekomststraat 3a te 3640 Kinrooi - hilde_rutten@telenet.be - +32 476 79 87 80


Camperplaats Kessenich

Camperplaats Kessenich ligt in het meest Noord-Oostelijke punt van België, gelegen in de prachtige Maasvallei. Hier heten Tonny, Marie-Jeanne & Kris alle fervente camperaars evan harte welkom! 

In principe is camperplaats gesloten maar voor bezoekers van de whiskeybeurs stellen ze hun zaak open met een korting van 10% op een standplaats. Opgelet, enkel toegankelijk voor campers met eigen sanitair. Boeken kan via de site www.camperplaatskessenich.be of door een mailtje te sturen naar Kris.

Contact: Kessenicherweg 34 te 3640 Kinrooi - krisparren@hotmail.com